Gymnasiearbete

Hemstudier pga coronasituationen

Inga handledningsträffar kommer att ske i skolan från onsdag 18/3. Fortsätt med ditt gymnasiearbete enligt planeringen. Vi kommer kontinuerligt att lägga ut information  på den här sidan.

Du fortsätter också att skriva loggbok (Times New Roman 12p, enkelt radavstånd) varje gång/dag du gör något som har med ditt gymnasiearbete att göra. Datera varje dag du skriver i loggen. Vi kommer be dig skicka in din logg med jämna mellanrum. Det du skickar in ska vara i Word eller PDF-format. Gymnasiearbetet är en 100p-kurs = 1-2tim studier/dag, totalt 10tim/vecka.

Info och mejlkommunikation.
All info kommer att ges här på i-edu.se/gymnasiearbete/ och all mejlkommunikation att ske via agnieszka.mazurek@norrkoping.se eller anders.inghage@norrkoping.se  Info och mejl skickade på annat sätt riskerar att inte komma fram pga att itsleaning och andra plattformar nu lätt blir överbelastade.

Vänliga hälsningar
Agnieszka & Anders

Fredag 27/3

Handledning digitalt. Mejla in det du gjort så här långt. Fortsätt arbeta hemma tills vidare.
Agnieszka & Anders

Torsdag 19/3

Ingen undervisning/handledningsträffar sker i skolan från 18/3. Fortsätt arbetet och rapportskrivning enligt anvisningarna ovan.
Agnieszka & Anders


För att du ska få en gymnasieexamen måste du ha gjort ett godkänt gymnasiearbete. Det är med gymnasiearbetet du knyter ihop dina studier på programmet och visar att du är förberedd för högskolestudier.

Gymnasiearbetet är en uppgift om 100 gymnasiepoäng och är tänkt att vara ett kvitto på att du är förberedd för högskolestudier. Målen för gymnasiearbetet framgår av programmets examensmål.

Mål för gymnasiearbetet

Målet för gymnasiearbetet på de högskoleförberedande programmen är att gymnasiearbetet ska visa att du är förberedd för högskolestudier inom i första hand det område som programmet utbildar för.

Anders Inghage